Protandim NRF2
worldwide
โš  BELANGRIJK! De voordelen van Protandim

De arts die Protandim heeft gemaakt, zegt dat je "om Protandim Nrf2 te proberen" een MAAND MOET geven voor ELKE 10 JAAR DAT JE LEEFT (of deel daarvan) dat je in leven bent geweest!

Waarom? ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Omdat oxidatieve stress cumulatief is. Elke 10 jaar ben je meer geoxideerd en over het algemeen erger dan het decennium daarvoor. Je Glutathion daalt 1% ELK JAAR van je leven. Dat is 10% elk decennium. Het is wetenschappelijk bewezen dat Protandim uw glutathion met 300% verhoogt. Maar hoe langer je hebt geleefd, hoe lager die basishoeveelheid, dus je moet meer opbouwen om "weer normaal te worden". ๐Ÿ“ˆ

Dit is GEEN wonder of snelle oplossing. Protandim werkt het best in de tijd en doet iets wat niets doet: oxidatieve stress, de onderliggende oorzaak van veroudering en honderden ziekten verminderen met gemiddeld 40% in 30 dagen en tot 70% in 90 dagen !! Dit is de reden waarom mensen die het 4-6 maanden gebruiken levenslange gebruikers worden. Protandim geeft je een "epigenetische voorsprong" op onze omgeving die in alle bestaan nog nooit zo giftig is geweest. Voedingsmiddelen en traditionele antioxidantensupplementen zijn NIET GENOEG om je te helpen daar mee om te gaan !!!

Als u de voordelen VOLLEDIG wilt ervaren, MOET u er tijd voor geven:
๐Ÿ”ท 20-29 jaar oud = minimaal 3 maanden
๐Ÿ”ท 30-39 jaar oud = minimaal 4 maanden
๐Ÿ”ท 40-49 jaar oud = minimaal 5 maanden
๐Ÿ”ท 50-59 jaar oud = minimaal 6 maanden
๐Ÿ”ท 60-69 jaar oud = minimaal 7 maanden
๐Ÿ”ท 70-79 jaar oud = minimaal 8 maanden
๐Ÿ”ท 80-89 jaar oud = minimaal 9 maanden

โš  EXPERT-TIP! ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ LET WEL VOORDAT u begint, let op het volgende op een schaal van 1-10 en stuur ze naar de persoon die Protandim met u heeft gedeeld. Noteer ze na 4 maanden opnieuw (als je ouder bent en zou erger moeten zijn) en vergelijk ze met je vorige resultaten.

Ik wed dat je er zeker 1 zult vinden die beter zijn:
โœ… Slaapkwaliteit
โœ… Energieniveau
โœ… Algemene stemming
โœ… Focus (hersenmist)
โœ… Let op pijn of pijn
โœ… Huidaandoening
โœ… Herstel
โœ… Uithoudingsvermogen
โœ… Ontsteking (CRP) en / of zwelling
https://petervannieuwenhoven.lifevantage.com/nl-nl/shop/protandim-nrf2
Type
New
Price
โ‚ฌ57,00 (EUR)
Status
In stock
3 1 Comments 0 Shares